یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 281621
۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۲

شماره 41 دو ماهنامه "حورا" با موضوع محوری «زنان و اوقات فراغت»‌ از سوی دفترمطالعات و تحقیقات زنان وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران منتشرشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، بخش نگاه ويژه اين شماره از نشریه حورا به بررسي مسئله فراغت پرداخته است و اهميت بحث اوقات فراغت را تا حد زيادي وابسته به واقعيت‌هايي همچون شهرنشيني، وجود وسايل ارتباطي و رسانه‌اي وشيوه‌هاي توليد در دهه‌هاي اخير دانسته است.

نگاه ویژه دوماهنامه حورا با واکاوي مقولة فراغت در دنياي جديد، به ارائه تعريفي گذرا و ابتدايي از فراغت و بررسي ويژگي‌ها و پيامدهاي آن درابعاد خرد وکلان مي‌پردازد. درگام بعدي با تحليلي اجمالي از واقعيت و مقوله جنسيت وتغييرات آن در جوامع کنوني، به وضعيت گذران اوقات فراغت زنان و دختران درايران و بيان مشابهت‌ها و تفاوت‌هاي زنان و مردان در نحوة گذران آن مي‌پردازد.

مصاحبه با دکتر نعمت‌الله فاضلي، استاديار دانشگاه علامه طباطبائي، پيرامون این سئوال محوری که «دختران چگونه اوقات فراغت خود را مي‌گذرانند» و دکترعليرضا مؤذن دربارة «نقش پر‌رنگ رسانه در گذران اوقات فراغت» بخش گفتگوي اين شماره را به خود اختصاص داده است.

در اين شماره از نشریه حورا گزارشي ازنشست «طلاق درايران» ارائه شده است و درمطلبی با عنوان «ورزش بانوان؛ کاستي‌ها و دغدغه‌ها» موضوع ورزش بانوان مورد توجه قرار گرفته است.

شماره 41 دوماهنامه حورا همچنین به معرفي کتاب «زن در اسلام» و کتاب «زن وبازيابي هويت جنسي» در بخش معرفی کتاب و به تبيين «فمينيسم راديکال، فمينيسم سوسيال» در بخش ويژه‌نامه پرداخته است.

«شروط بنائي در عقد نکاح» نوشتة مهدي سنجراني و «کودکان و فراواقعيت» ترجمه اصلي عباسي از مقالات منتشرشده در اين شماره‌ نشریه حورا به شمار می‌روند.

بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، علاقه‌مندان به منظور دسترسي به اين نشريه مي‌توانند به پایگاه اینترنتی دفترمطالعات و تحقيقات زنان به نشانی WWW.WRC.IR مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha